Engelliler Haftası(10-16 Mayıs)

May

Öğrencilerimizin sağlıklı beslenme üzerine bilgiler kazanması için etkinlikler düzenlendi.

May

Okulumuz 4/F sınıfı öğrencileri öğretmenleri Rahmi ÇALIŞKAN ve Yasemin KIRAN eşliğinde yeni bir projeye daha başladı. "LİTTLE CHEFS" adlı projemizde 3'ü yabancı olmak üzere 6 ortak ile çalışmalara başlamıştır. Öğrencilerimiz yöresel yemek ve tatlılar yaparak dünyaya tanıtacakladır.Projeleri için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Tüm annelerin anneler gününü kutlarız.

2- C şubemize "Anneler Günü" etkinliği için teşekkür ederiz.

Etkinliğini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

May

Okulumuz 4/F sınıfı öğrencileri öğretmenleri Rahmi ÇALIŞKAN eşliğinde yeni bir projeye başladı. "Bookworm Projesi"adlı projemizde 1 i  yabancı olmak üzere 8 ortak ile 25.12.2023 tarihinde çalışmaya başlanmıştır. Öğrencilerimiz kitapları okuyarak kitaplar hakkında çeşitli etkinklikler yapacaklardır. Projeleri için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mımızı Bağlum İlkokulu olarak coşkuyla kutladık.

Kütüphaneler Haftası

Okulumuz 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri

İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ 12 MART 1921

12 Mart 1921 tarihinde TBMM´de yapılan oylama sonucunda Mehmet Akif´in şiiri, İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. Mehmet Akif Ersoy, verilen 500 liralık ödülü "Ben bu şiiri para için yazmadım." diyerek Türk ordusuna bağışlamıştır.

Şbt

Bağlum İlkokulu Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ocak 2024 Hikaye Yazma Birincileri

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ocak Ayı Okul Birincimiz

3-F Gül** R** T**