Kıymetli Meslektaşlarım,

Değerli Velilerimiz,

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yeni yılın hepimize sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini Rabbim'den niyaz eder;

Saygılar sunarım.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası etkinlikleri okul müdürümüz Sn. Murat AŞLAR'ın katılımıyla düzenlendi. Her zaman olduğu gibi yine öğretmen ve öğrencilerimiz iç içe idi. Birlikte yerli ürünlerimizden tattılar, sonrasında tutumlu olmak temalı hazırlanmış animasyon ve çizgi film izlediler. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

"Her yıl 12 -18 aralık tarihleri arası tutum, yatırım ve Türk malları haftası olarak kutlanıyor. Tutumluluk, milli servete sahip çıkmak her vatandaşın vazifesidir. Bizler topluma, ders araçlarını, giysilerini, diğer eşyaları tutumlu kullanmak suretiyle bilinçli çocuklar kazandırma çabasındayız. Bizim çocuklarımız gibi özel çocukların bu davranışları kazanmalarında hiçbir engel yoktur. Bu çağda boşa akan musluğu, gereksiz yanan lambayı kapatmaya alışan çocuk bu güzel alışkanlığı büyüyünce de devam ettirir. Okul çağlarında en azından yemeğini yiyeceği kadar alma, tabağına fazla alıp çöpe atmama alışkanlığı kazanabilmeleri bile toplumumuz için büyük bir kazanım olacaktır.

Ara

Yerli Malı Haftası kapsamında Keçiören Ak Parti Kadın Kolları ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut ALTINOK'un katkılarıyla okulumuzda muz, mandalina ve kolonya dağıtımı yapıldı. Emeklerinden ve ziyaretlerinden dolayı Keçiören Ak Parti Kadın Kolları ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut ALTINOK'a teşekkür ederiz.

Ara

LÖSEV Vakfı İlçemiz okullarında ücretsiz "Doğal Mandalina Dağıtımı" yaparak çocuklarımızı sağlıklı beslenme, hareketli yaşam, hastalıklardan korunma yolları hakkında bilinçlendirmeyi hedeflemektedir.

Bu kapsamda okulumuzda mandalina dağıtımı yapan Lösev Vakfına teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

E-twinnig Projesi kapsamında yürüttüğümüz Elden Ele Evden Eve Kodlama Stem A çalışmamız Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün düzenlendiği tören ile belgemizi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar TÜRK'ten aldık. Okulumuz öğretmenlerinden Aynur ÖZKAN ve Nazmiye PİLAN'a ve tüm çalışmalara desteğini sunan Okul Müdürümüz  Sayın Murat Aşlar'a çok teşekkür ederiz.

Ara

3 Aralık Engellililer günü kapsamında özel eğitim sınıflarımızın hazırlamış olduığu sergimiz Okul Müdürümüz Sn. Murat AŞLAR katılımıyla açılmıştır.

Emeklerinden dolayı özel eğitim öğretmenlerimize ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ara

1-C sınıfını Gökçen Öğretmenleri rehberliğinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında yapmış oldukları etkinliklerden dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Engelli olmak sorun değil, engelliye engel olmak sorundur. Engeller aşılır, engelli de yaşanır. Engeller hayatın ritmini yakalamaya engel olamaz. Engelli olmak üretime engel değildir, yeter ki fırsat verilsin

Kas

Okul Müdürümüz Murat AŞLAR'ın öğretmenlerimize almış olduğu çiçeklerle onure ettiği öğretmenler günü çoşku ile kutlandı.

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 84. ölüm yıl dönümü anma törenlerimiz kapsamında 9'u 5' geçe Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Okul Müdürümüz Murat AŞLAR'ın konuşması ile devam eden törenlerimiz çeşitli gösterilerle son bulmuştur.

Törende emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Bir millet irfan ordusuna sahip olmadıkça, muharebe meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin kalıcı sonuçlar vermesi ancak irfan ordusuna bağlıdır.

Kas

3-F sınıfı öğrencileri Yasemin öğretmenleri rehberliğinde   yapmış olduklaru Hayat Bilgisi dersi "Meslekleri tanıyalım" temalı etkinlik çalışmasıiçin teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyet Bayramının 98. yılı  çoşku ile kutlandı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın ardından Okul Müdürümüz Murat AŞLAR'ın konuşması ile başlayan etkinliklerimiz sınıflarımızın hazırladığı harika gösterilerle devam etmiştir.

Gösterilerimizin fotoğraf ve video slayt gösterilerini alt kısımdan izleyebilirsiniz.

Ekm

Okulumuzda Diş Sağlığı ve Diş Sağlığı Eğitimi üzerine 1. 2. 3. ve 4. sınıflarımıza yönelik diş hekimleri tarafından eğitim verildi. Emeği geçen tüm herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Anasınıfı A ve B şubelerimizin Code Week Avrupa Kod Haftası ile ilgili  Aynur öğretmen ve Arzu öğretmen liderliğinde yapılan çalışmalarlrın sonucunda  anasınıfı öğrencilerimizin kodlama sertifikaları Okul Müdürü Murat AŞLAR'ın katılımı ile taktim edilmiştir . Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yapmış oldukları çalışmalardan ve emeklerinden  dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda öğrencilerimizin doğal afetlerden olan deprem anında nasıl davranmalarını ve ne önlemler almalarını öğretmek ve uygulamalarını sağlamak amacıyla ilçe genelinde deprem tatbikatı yapıldı.

Bilgilendirme aşamasında  öğrencilerimize önce deprem konusuyla ilgili video izletildi. Ardından öğrencilerimizin öğrendiklerini uygulamalarını sağlamak amacıyla da tatbikat  yapıldı.

Tatbikatta "çök,kapan,tutun" "hayat üçgeni oluşturma" gibi uygulamalar gerçekleştirildi. Doğru olarak bilinen yanlışlar üzerinde duruldu. Sonra da "Okul Tahliye Planı"doğrultusunda öğrencilerin tahliyesi yapıldı. Son olarak toplanma alanlarında son bilgilendirme yapılarak tatbikat sona erdirildi.

Ekm

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun.