Haz

Okul Müdürümüz Murat AŞLAR beraberindeki misaifrlerimizle kurdela keserek 2015-2016 Anasınıfları sergimizi açtı. Ziyaretçilerimiz yarın da açık olacak sergimizi çok beğendiler. Sergide ayrıca Okul Müdürümüz Murat AŞLAR´ın başarıyla yürüttüğü, ulusal basında da yer alan  ulaslararası e-Twenning  Proje sergi ve sunum köşesi yer aldı. Başta Okul Müdürümüz Murat AŞLAR, minik parmaklara bu güzel çalışmaları yaptıran anasınıfı öğretmenleri Hatice ÖZDAMAR,  e-Twennig Proje sorumlusu da olan Aynur ÖZKAN, Sezen DENİZALP ve fotoğraf çekimlerinde bizlere destek olan sınıf öğretmenimiz Özlem DEMİRGÜNEŞ´e teşekkür ediyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz.

May

Okul Müdürümüz Murat AŞLAR, "Okuduğum Kitabı Sunuyorum" yarışmasını kazanan öğrencileri tebrik ederek  ödüllerini verdi. Yarışmada 1/C sınıfından Ecrin Nehir UĞUREL, 2/D sınıfından Fatma Nur ARSLAN, 3/F sınıfından Nisanur BİÇER, 4/B sınıfından Ayşenur TOPÇU, kendi yaş gurubunda birincilik, 1/E sınıfından Mustafa ENSONRA, 2/J sınıfından Azra BOYNUEĞRİ, 4/D sınıfından Fatma Nur SOYBAŞ mansiyon ödülleri ile  4/D sınıfından Aylin UYSAL ve 4/F sınıfından Zeynep YALÇINKAYA özel ödül aldılar. Veli katılımının da olduğu etkinlikte öğrencilerimiz ödüllerini günün anısına Okul Müdürümüz Murat Aşlar´a imzalattılar.Ayla LANDONCU´nun organize ettiği yarışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

May

Hızla gelişen teknoloji beraberinde çevre kirliliği oluşturmaktadır. Çözümün çevremizi temiz tutmak olduğunu düşünen 4/B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Özlem DEMİRGÜNEŞ´le bir tiyatro gösterisi hazırlayıp sundular. Okul Müdürümüz Murat AŞLAR´ın onay ve desteği ile iki gün sergilenen Bir Deniz Masalı isimli oyun veli ve öğrencilerimiz tarafından çok beğenildi. Okul Müdürümüz Murat AŞLAR öğretmenimiz Özlem DEMİRGÜNEŞ ve 4/B sınıfı öğrencilerini odasında kabul ederek tebrik etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

May

Okul Müdürümüz Murat AŞLAR başkanlığında ve anasınıfı öğretmenimiz Aynur Özkan sorumluluğunda yürütülen Gelecek Benim e-Twenning Projesi kapsamında okulumuzda trafik köşesi oluşturuldu. Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü´nden gelen polis memurları Ali BURAN ve Hakan ÖZ öğrencilere trafik kurallarını ve önemini anlattılar.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı´nı coşkulu bir törenle kutladık. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´mızın ardından Okul Müdürümüz Murat AŞLAR´ın açılış konuşmasıyla başlayan törenimiz gösteri ve şiirlerle devam etti. Veli ilgisinin de yoğun olduğu programımızda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Keçiören Kaymakamımız Sn. Nusret Dirim makamını bir günlüğüne Ali Pusat Bahadır´a emanet etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yapılan devir törenine İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa KILIÇGİL, Okul Müdürümüz Murat AŞLAR, müdür yardımcımız Hüseyin KIZILGÜL, öğrencimiz Ali Pusat BAHADIR´ın sınıf öğretmeni Nazmiye PİLAN da katıldılar. Öğrencimizle sohbet eden Sn. Kaymakamımız Nusret DİRİM, öğrencimize isteklerini sordu, yaptığı konuşmayı beraberindekilerle dinledi ve günün anısına kendisine bir saat hediye etti. Sayın kaymakamımıza ilgi ve alaksından dolayı teşekkür ediyor, öğrencimize hayat boyu başarılar diliyoruz.

Mrt

Anma törenimize; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitlerimize saygı duruşu akabinde İstiklal Marşı´mızın okunması ile başlandı. Okul Müdürümüz Murat Aşlar, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Daha sonra  öğrencilerimiz hazırladıkları gösterileri sundular. Anasınıfı öğretmenlerimiz Hatice ÖZDAMAR ve Aynur ÖZKAN sorumluluğunda hazırlanan törende, Anasınıfları A ve C şubeleri ile   1-C, 1-E, 1-J, 2-F ve 3-F şubeleri öğrencileri görev aldılar. Törenimize çok sayıda velimiz de katıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.