İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ 12 MART 1921

12 Mart 1921 tarihinde TBMM´de yapılan oylama sonucunda Mehmet Akif´in şiiri, İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. Mehmet Akif Ersoy, verilen 500 liralık ödülü "Ben bu şiiri para için yazmadım." diyerek Türk ordusuna bağışlamıştır.

Şbt

Bağlum İlkokulu Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ocak 2024 Hikaye Yazma Birincileri

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ocak Ayı Okul Birincimiz

3-F Gül** R** T**

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ocak Ayı Birincileri

1-D Zeynep E** A**

2-E Kayle F** C**

3-F Gülru R** T**

4-F Melisa B**

Şbt

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES)

Ocak Ayı Etkinlikleri

6 Şubat Depremi

Depremde neler yapmamız gerektiğini hatırladık.

Bu felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımızı andık.

Ock

Okulumuz 3-F sınıfı öğrencileri sahip olduğumuz kültürel zenginliklerimizi yerli malı haftasında bir araya getirdi. 3-F sınıfı öğrencileri, her bölgenin kendine has kıyafetlerini, müziklerini, yiyeceklerini yani sahip olduğumuz zenginlikleri kendi sınıflarına ve diğer sınıflarımıza anlattı.

Ock

Bağlum İlkokulu Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık 2023 Hikaye Anlatma Birincileri

2023 YLSY Başvuru ve Tercih Kılavuzu Lisans Mezuniyet Programları Hakkında

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinlikleri Çerçevesinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından çeşitli anma etkinlikleri ile devam etmiştir.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyet Bayramının 100. yılı  çoşku ile kutlandı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın ardından Okul Müdürümüz Fadime SAĞLAMÇUBUKCU'nun konuşması ile başlayan etkinliklerimiz sınıflarımızın hazırladığı harika gösterilerle devam etmiştir.

Gösterilerimizin fotoğraf ve video slayt gösterilerini alt kısımdan izleyebilirsiniz.

Ekm

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası ( 7-14 Ekim) nedeniyle etkinlikler yapılmıştır. 4. Sınıf öğrencileri ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Püren öğretmenimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.