Kas

19 Ağustos 2021 tarihli Bakanlar Kurulu Kararı doğrultusunda, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında okullarda alınması gereken tedbirlere ilişkin olarak Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığı iş birliğinde "Covid-19 Salgınında Okullarda Alınması Gereken Önlemler Rehberi" hazırlanmıştır.

Değerli Öğretmenler, Kıymetli Veliler ve Sevgili Öğrencilerimiz;

19 Ağustos 2021 tarihli Bakanlar Kurulu Kararı doğrultusunda, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında okullarda alınması gereken tedbirlere ilişkin olarak Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığı iş birliğinde "Covid-19 Salgınında Okullarda Alınması Gereken Önlemler Rehberi" hazırlanmıştır. aşağıda yer alan rehber ile ilgili  öğrenci-öğretmen ve velilerimize gerekli bilgilendirmelerin yapılarak ilgili tedbirlerin alınması, uygulama, izleme ve gözetim süreçlerinin hassasiyetle yürütülmesi hususunda rica ederim.

Murat AŞLAR

Ock

İlkokul ve ortaokullarda karne notları, derse katılım puanları ile belirlenecek. Birinci dönem yapılmış yüz yüze sınavlar karne notu değerlendirmesine dâhil edilmeyecek. Velilerin, sınav notlarının ilk dönem karne notu değerlendirmesinde kullanılmasını istemeleri hâlinde 21 Ocak'a kadar okul müdürlüklerine başvurmaları gerekiyor.

Velilerimize önemle duyurulur.

Ara

Uzaktan eğitim sürecinde başarıyı sağlamada ailenin rolü ile ilgili yapılan veli eğitimlerine ait dokümanlar "Rehberlik Servisi" bölümü kapsamında "Pandemi Döneminde Rehberlik Hizmetleri" başlığı altında yer almaktadır. Tüm velilerimize duyurulur.

Ara

Bilinçli internet kullanımı ile ilgili dokümanlara web sitemizdeki "Rehberlik Hizmetleri" sekmesi altında "Bilinçli İnternet Kullanımı" bölümünde yer verilmiştir. Tüm veli ve öğrencilerimize duyurulur.

Ara

Pandemi süreciyle ilgili çeşitli dokümanlara web sitemizdeki "Rehberlik Hizmetleri" sekmesi altında "Pandemi Döneminde Rehberlik Hizmetleri" bölümünde yer verilmiştir. Tüm veli ve öğrencilerimize duyurulur.

Ara

Anasınıfı öğrencilerimiz için de yüz yüze eğitime ara verilmiş olup, eğitim-öğretim faaliyetleri uzaktan eğitim şeklinde yürütülecektir. Tüm veli ve öğrecilerimize duyurulur.

Kas

Öğrencilerimize yönelik oyun ve etkinlikler içeren çeşitli dokümanlar web sayfamızda "Rehberlik Servisi" sekmesi altında paylaşılmaktadır. Tüm veli ve öğrencilerimize duyurulur.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığının aldığı karara göre anasınıfı öğrencilerimiz için yüz yüze eğitim devam edecektir. Ancak 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz için 4 Ocak 2021 tarihine kadar yüz yüze eğitime ara verilmiştir. Bu öğrencilerimiz eğitim-öğretim faaliyetlerine uzaktan eğitim yoluyla devam edecektir. Tüm velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize duyurulur.

Ara

Bağlum İlkokulu web yayın ekibi olarak okulumuzun tüm unsurları adına "HOŞGELDİNİZ"diyor başarılar diliyoruz.