Bağlum İlkokulu

HİSAR MAH. RECEP SK. NO: 1 KEÇİÖREN / ANKARA
Vizyon
Çocukların, doğuştan var olan potansiyellerini ortaya çıkarabilmek için, sevgi adımlarıyla bilgi basamaklarını tırmandıran bir okul olmak.
Misyon
Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetleri alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
Başarılar
Okulumuzun eğitim ve spor alanlarında, ilçe ve bölge dereceleri ve çeşitli kupaları bulunmaktadır.
Öğretim Şekli :NORMAL öğretim
09:00 - 14.45
Ulaşım
Okulumuza ilçe ve şehir merkezinden toplu taşıma araçları ulaşım hizmeti vermektedir.
Hisar Mahallesi Recep Sokak No:1 Bağlum Keçiören/ANKARA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Keçiören İlçe Merkezi´ne 8 km, Ulus semtine 15 ve şehir merkezi Kızılay´a 18 km mesafededir.