ANKARA / KEÇİÖREN - Bağlum İlkokulu

OKULUM TEMİZ BELGESİ

Okulumuz, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) denetim uzmanlarının gerçekleştirmiş olduğu denetimler sonucunda TSE ve MEB tarafından verilen "Okulum Temiz" belgesini almaya hak kazandı. Böylece COVID-19 salgınının önlenmesine yönelik okul içerisinde hayata geçirdiğimiz önlemler resmi belge ile tescillenmiş oldu.

Okul Müdürümüz Sayın Murat AŞLAR MEB ve TSE işbirliğinde hazırlanan Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kılavuzuna uygun bir şekilde yapılan özverili çalışmalarından dolayı tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Yapılan tüm çalışmaların öğrencilerimizin sağlığı için olduğunu ifade eden Müdürümüz Sayın Murat AŞLAR, öğrencilerimizle tekrar sağlıcakla kavuşacağımız günleri özlemle beklediklerini ifade etti.

Biz de web yayın ekibi olarak başta Okul Müdürümüz Sayın Murat AŞLAR olmak üzere tüm ekip arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

06-01-2021

Yayın: 06.01.2021 - Güncelleme: 06.01.2021 11:09 - Görüntülenme: 2715