Öğretmenlerimizin Dilinden Anadolu Masalları

Ankara ili genelinde bulunan resmi (bağımsız) anaokullarında yürütülen "Buradayım Öğretmenim Projesi" ile COVID-19 Salgını nedeniyle uzaktan yürütülen eğitim-öğretim uygulamalarında öğretmenlere ve öğrencilere destek olmak amaçlanmaktadır.

Okul öncesi öğretmenimiz Aynur ÖZKAN, Buradayım Öğretmenim Projesinde yer aldı. Ayrıca anasınıfı öğrencimiz Zeynep Azra SUNGUR ile "Ayağına Diken Batan Serçe" masalını anlatarak projeye katkı sağladılar.

Okul Müdürümüz Sayın Murat AŞLAR, öğrenci ve öğretmenlerimizin çalışmalarını her zaman desteklediğini belirterek bu çalışma kapsamında emeği geçen öğretmen ve öğrencimizi tebrik etti.

Ayağına Diken Batan Serçe Masalı (Buradayım Öğretmenim Projesi) : https://youtu.be/xg_rvM66GIM

25-12-2020
Yayın: 25.12.2020 - Güncelleme: 25.12.2020 21:01 - Görüntülenme: 557